Restaurant



Neem alvast een kijkje in de Menu's van het ogenblik.

Menu Gourmand

MENU GOURMAND

“Noordzeekrab”
In tartaar, courgette, citrus, gember
of
“ Eendenlever”
Gebakken, pistache & bramen

________________________________________________

“Roodbaars”
Witlof en peterselie
of
“ Iberico”
Pluma, bietjes, rösti aardappel
________________________________________________

Irish Coffee
of
Dessert
“ Passievrucht, mango, cassis, hazelnoot”
of
Kaas selectie door Kaasmeester Caroline Zwartjes ( + 5 €)

3 Gangen Menu (krab of eendenlever, roodbaars of iberico
Dessert of Kaas of Irish coffee) aan 42€
4 Gangen Menu aan 53 € (krab & eendenlever & iberico & Dessert of Kaas of Irish Coffee)
Het volledige gezelschap kiest voor de 3 of de 4 gangen menu.
De gerechten uit de menu zijn niet apart verkrijgbaar.
Wijzigingen in de menu zijn mogelijk mits supplement van 4 €. Gelieve daarom bij uw reservatie reeds eventuele allergieën en andere eetgewoontes door te geven.


A la carte

ONZE KLASSIEKERS

VOORGERECHTEN
Huisbereide garnaalkroketjes v handgepelde garnalen (2 st.) 17.00
Krabcake van noordzeekrab, radijs, avocado, tomaat 18.00
Carpaccio van filet pur uit Aberdeen, parmezaan 18.00
Toast, Bospaddestoelen, ibericoham 18.00
Gebakken coquilles, aardpeer, raz el hanout 19.00

Gamba & look 20.00/25.00
Kalfszwezeriken & kalfsnek, aardpeer, belperknolle 20.00/29.00


HOOFDGERECHTEN
Sliptongetjes met slaatje & verse frietjes 27.00
Griet, knolselder, champagnesaus, gegratineerd 29.00


Ribbetjes ( Baby Back), slaatje & verse frietjes,
natuur of “My Way” 21.00
Rib eye, pepersaus of béarnaise, slaatje & verse frietjes 28.00
Filet pur, pepersaus of béarnaise, slaatje & verse frietjes 30.00
Côte à l’os “ Wit-Blauw”, béarnaise, frietjes (per 2 prs) 52.50
Côte à l’os “ black angus uit Aberdeen” ,3 weken gerijpt,
béarnaise, frietjes (per 2 prs., gem. 700 - 1200 g) 6.75/100 g



NAGERECHTEN
Dame blanche (warme chocolade saus en verse slagroom) 9,00
Vanille - ijs met huisbereide advocaat 9,00
Moelleux van chocolade met vanille ijs 9,50
Sabayon met vanille ijs (vanaf 2 personen) 9.00
Crème brûlée 8,50
“Passievrucht, mango, cassis, hazelnoot” 10,00
Kaas selectie door kaasmeester Caroline Zwartjes) 12,00


Lunch nieuwe formules!

Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag

Lunch ( hoofdgerecht & koffie) aan 17 €
Lunchmenu (hoofdgerecht & dessert & koffie) aan 22 €
Lunchmenu (soep & hoofdgerecht & koffie) aan
22 €
Lunchmenu (soep & hoofdgerecht & dessert & koffie) aan 27 €

Kinderkaart


VOORGERECHTEN

Kaaskroketjes (1 stuk / 2 stuks) 6.00/10.00
Huisbereide garnaalkroketjes (1 stuk / 2 stuks.) 9.00/17.00
Tomatensoep met balletjes 6.00



HOOFDGERECHTEN

Kaaskroketjes (1 stuk / 2 stuks) 8.00/12.00
Huisbereide garnaalkroketjes (1 stuk / 2 stuks.) 11.00/19.00

Kipfilet 12.00
Filet pur 14.00
Balletjes in tomatensaus 12.00
Huisbereide fish sticks 12.00
Sliptongetjes gefileerd 18.00

( alle hoofdgerechtjes worden geserveerd met frietjes of puree,
slaatje of appelmoes, mayonnaise en ketchup)

NAGERECHTEN

Kinderijsje ( vanille, aardbei, chocolade)
(1 bol/ 2 bollen) 2.25/4.00
Mini dame blanche 6.00


Bradericplein 23 - 8340 Vivenkapelle
BE 0474.166.088
050 / 37 56 33 maandag en dinsdag gesloten
Webdesign by nalo.be Aanmelden