Restaurant



Neem alvast een kijkje in de Menu's van het ogenblik.

Menu Gourmand

MENU GOURMAND

“Noordzeekrab”
Roze pompelmoes & radijs
of
“Pladijs”
Erwt & Mossel

________________________________________________

“Zeewolf”
Salsa van tomaat, jus van lek van tomaat & garnaal
of
“ Canette”
Kersen zoet -zuur & paksoi
________________________________________________

Irish Coffee
of
Dessert
“ Aardbei (sorbet), Chocolade (ganache),
Hazelnoot (biscuit & crème)”
of
Kaas selectie door Kaasmeester Caroline Zwartjes ( + 5 €)

3 Gangen Menu (noordzeekrab of pladijs, zeewolf of canette
Dessert of Kaas of Irish coffee) aan 42€
4 Gangen Menu aan 53 € (noordzeekrab & pladijs & canette & Dessert of Kaas of Irish Coffee)
Het volledige gezelschap kiest voor de 3 of de 4 gangen menu.
De gerechten uit de menu zijn niet apart verkrijgbaar.
Wijzigingen in de menu zijn mogelijk mits supplement van 4 €. Gelieve daarom bij uw reservatie reeds eventuele allergieën en andere eetgewoontes door te geven.


A la carte

ONZE KLASSIEKERS

VOORGERECHTEN
Huisbereide garnaalkroketjes v handgepelde garnalen (2 st.) 17.00
Krabcake van noordzeekrab, radijs, avocado, tomaat 18.00
Carpaccio van filet pur uit Aberdeen, parmezaan 18.00

Asperges op zijn vlaams 17.00/22.00
Asperges, gerookte zalm, mousseline 19.00/24.00

Gamba, jalapegno boter, citrus 20.00/25.00
Kalfszwezeriken, spinazie 24.00/32.00


HOOFDGERECHTEN
Sliptongetjes met slaatje & verse frietjes 27.00
Zeewolf, salsa van tomaat, jus van lek van tomaat & garnaal 27.00


Ribbetjes ( Baby Back), slaatje & verse frietjes,
natuur of “My Way” 21.00
Rib eye, pepersaus of béarnaise, slaatje & verse frietjes 28.00
Filet pur, pepersaus of béarnaise, slaatje & verse frietjes 30.00
Côte à l’os “ Wit-Blauw”, béarnaise, frietjes (per 2 prs) 52.50
Côte à l’os “ black angus uit Aberdeen” ,3 weken gerijpt,
béarnaise, frietjes (per 2 prs., gem. 700 - 1200 g) 6.75/100 g



NAGERECHTEN
Dame blanche (warme chocolade saus en verse slagroom) 9,00
Vanille - ijs met huisbereide advocaat 9,00
Moelleux van chocolade met vanille ijs 9,50
Sabayon met vanille ijs (vanaf 2 personen) 9.00
Crème brûlée 8,50
“Aardbei, chocolade, hazelnoot" 10,00
Kaas selectie door kaasmeester Caroline Zwartjes) 12,00


Lunch nieuwe formules!

Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag

Lunch ( hoofdgerecht & koffie) aan 17 €
Lunchmenu (hoofdgerecht & dessert & koffie) aan 22 €
Lunchmenu (soep & hoofdgerecht & koffie) aan
22 €
Lunchmenu (soep & hoofdgerecht & dessert & koffie) aan 27 €

Kinderkaart


VOORGERECHTEN

Kaaskroketjes (1 stuk / 2 stuks) 6.00/10.00
Huisbereide garnaalkroketjes (1 stuk / 2 stuks.) 9.00/17.00
Tomatensoep met balletjes 6.00



HOOFDGERECHTEN

Kaaskroketjes (1 stuk / 2 stuks) 8.00/12.00
Huisbereide garnaalkroketjes (1 stuk / 2 stuks.) 11.00/19.00

Kipfilet 12.00
Filet pur 14.00
Balletjes in tomatensaus 12.00
Huisbereide fish sticks 12.00
Sliptongetjes gefileerd 18.00

( alle hoofdgerechtjes worden geserveerd met frietjes of puree,
slaatje of appelmoes, mayonnaise en ketchup)

NAGERECHTEN

Kinderijsje ( vanille, aardbei, chocolade)
(1 bol/ 2 bollen) 2.25/4.00
Mini dame blanche 6.00


Bradericplein 23 - 8340 Vivenkapelle
BE 0474.166.088
050 / 37 56 33 maandag en dinsdag gesloten
Webdesign by nalo.be Aanmelden